Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

Atomic Vantage X 77 woman Se fuld størrelse

Atomic Vantage X 77 woman

Den nye vantageserie fra Atomic har vundet rigitg mange test. Kører fremragende på pisten og med de 77 mm under skiens midte, er den også meget letkørt når der er faldet nyt sne en ski som vil og kan køres godt på bjerget.

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 2.299,00 inkl. moms

Tilbud!

-DKK 500,00

DKK 2.799,00
Den lette Atomic Vantage X 77 repræsenterer et helt nyt skisystem fra Atomic med en fantastisk blanding af on-piste stabilitet og all mountain-egenskaber - den er derfor perfekt til den øvede skiløber. Atomic Vantage X 77 er ligesom alle øvrige Vantage X-ski, bygget omkring en lettere og stærkere konstruktion med Carbon Tank Mesh - et lag af stift væv, der tilføjer styrke på tværs af skien og samtidig reducerer vægten.

 

 

 

Atomic Vantage X 77 har en lys trækerne og ekstra fuld Firewall for et godt og fast greb i kanten. Den har desuden fået en sporty form og en endnu tyndere talje på kun 77mm, som er ideel til kompakt og hård sne. Atomic har tilføjet deres nye Exo-profil, der skærer svingvægten ned og tilføjer stivhed. Atomic Vantage X 77 er en stor, men tilgivende ski, der er let at styre.

 

 

 

- Carbon Tank Mesh
- Exo-profil
- Heel lift
- V-form