Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

ATOMIC VANTAGE 75 C + L 10 GW Binding Se fuld størrelse

ATOMIC VANTAGE 75 C + L 10 GW Binding

 Vantage 75 C er vores selvtillidsforstærkende al-mountain ski . der er bygget til skiløbere, der hovedsagelig går på ski på piste - hvilket giver dem kraften fra en piste-ski og smidigheden af en al-mountain ski i en. Carbon Tank Mesh er et lag med stift vævet net, der tilføjer styrke på tværs af skien og samtidig reducerer vægten. Dette er en ski, enhver begyndere til mellemløber, 

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 2.795,00 inkl. moms

 Atomic Vantage 75 C er en pisteorienteret all-mountain ski, som gør det sjovere at give den gas i alle forhold. Skien er tiltænkt øvede skiløbere, der kører i al slags vejr, og er mere legesyg end en klassisk race-ski.

Skien har en smule rocker i skovlen, hvilket først og fremmest gør dit liv nemmere, når sneen bliver opkørt. Desuden gør det det nemmere og hurtigere at indlede et sving. Cap sidewalls sikrer et godt kantgreb, når sneen bliver hårdere, og beskytter desuden dine ski fra skrammer.

Ovenpå trækernen ligger et tyndt net carbon. Sammen sørger materialerne for, at skien svinger nemt og hurtigt ved enhver hastighed. Desuden er skiens vægt i den lavere ende, hvilket yderligere gør den nem at svinge rundt. Skien har en relativt lav svingradius, hvilket er et udtryk for, at den primært er tiltænkt korte sving.

Specifikationer og features:
Dimensioner: 122 - 75 - 105 mm (længde: 170 cm)
Venderadius: 14,6 meter (længde: 170 cm)
Vægt: 2860 g (længde: 170 cm)
Pisteorienteret all-mountain ski
Kerne: power woodcore
Cap sidewall
Tip-rocker
Til øvede skiløbere

Atomic Vantage 75 C er vores selvtillidsforstærkende al-mountain system ski. Det er en del af det lette Vantage-sortiment, der er bygget til skiløbere, der hovedsagelig går på ski på piste - hvilket giver dem kraften fra en piste-ski og smidigheden af en al-mountain ski i en. Carbon Tank Mesh er et lag med stift vævet net, der tilføjer styrke på tværs af skien og samtidig reducerer vægten. Dette er en ski, enhver begyndere til mellemløber, kan gå ind i butikken og være glad for at gå væk med - den tyndere 75 mm talje er ideel til hårdere sne, der tilbyder masser af kantskontrol under isrige forhold. Groomers, her kommer vi.