Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

Atomic REVENT+ AMID  LF Se fuld størrelse

Atomic REVENT+ AMID LF

Denne hjelm skiller sig ud med sin unikke sikkerhed, der er virkelig blevet arbejdet på at få så optimal sikkerhed som muligt. Man har derfor lavet forskellige lag i hjelmen som tilsammen giver optimal sikker og komfort. Inderst har man Live Fit Pads, som former sig efter dit hovede og derved giver den bedste komfort. 

Flere detaljer

  • Blå
  • black

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 899,00 inkl. moms

Denne hjelm skiller sig ud med sin unikke sikkerhed, der er virkelig blevet arbejdet på at få så optimal sikkerhed som muligt. Man har derfor lavet forskellige lag i hjelmen som tilsammen giver optimal sikker og komfort. Inderst har man Live Fit Pads, som former sig efter dit hovede og derved giver den bedste komfort. Samtidig er de absorberer de stød ved fald. Mellemlaget består af AMID skum, som absorberer stød, og gør hjelmen 40% mere sikker end kravende for skihjelme udgør.
Yderst er er der et ægge-formet lag, kaldet HOLO CORE, som efter test er optimal i forhold til stødabsorbering. Det giver 30% højere impact-protection. Samtidigt er der lufthuller i skallen, så hovedet kan få luft. Kombinationen af AMID og HOLO CORE, er en af de bedste løsninger i forhold til sikkerhed på markedet.

Specifikationer

- Live Fit
- 360 Fit System
- HOLO CORE
- Aftagelige lining
- AMID
- Plads til headset ved ørene
- Justerbar ventilation