Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

Salomon RANGER 2 AIR Dress Blue Se fuld størrelse

Salomon RANGER 2 AIR Dress Blue


 Custom Fit System.  fungerer således,  der sidder en lille pumpe/pude i venstre side af nakken,  man trykker på den pumpes der luft ind i materialet, således at hjelmen tilpasser sig  dit hovede. Har man fået pumpet for meget luft ind,  sidder der i højre side en lille knap  da lukkes luften ud igen. Custom Fit System er du garenteret det bedste fit.Puderne ved ørerne kan  tages af .

Flere detaljer

4 Varer på lager

DKK 759,00 inkl. moms


Produktet er lavet både til damer og herrer


Du kan selv justere ventilationen og hvor meget luft der skal komme ind


Hjelmen kan justeres med et luftsystem, som gør at du kan få det bedste fit


Der er ikke noget audiosystem i hjelmen
Hjelmen som aldrig går af mode! Puderne som sidder indvendigt kan tages af på varme skidage(kan også vaskes). På toppen og i siderne af hjelmen er der ventilationshuller som kan reguleres efter behov.
En af grundene til at denne hjelm aldrig går af mode og bliver revet væk hvert år er dens Custom Fit System. Det fungerer således, at der sidder en lille pumpe/pude i venstre side af nakken, når man trykker på den pumpes der luft ind i materialet, således at hjelmen tilpasser sig lige netop dit hovede. Har man fået pumpet for meget luft ind, så sidder der i højre side en lille knap som man kan trykke på, da lukkes luften ud igen. Med Custom Fit System er du garenteret det bedste fit.Puderne ved ørerne kan også tages af hvis det bliver nødvendigt.

Funktioner

- Custom Fit System
- Ventilationsspænder
- Audio System
- Brillespænde
- Aftagelig puder(som også kan vaskes)
- Polstring omkring hagespændet for forbedret komfort