Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

SALOMON BRIGADE SKIHJELM Blue

Salomon Brigade
Den bedste hjelm indenfor salomons populære Brigade serie. Lufttuneller holder hovedet køligt, mens EPS4D klarer sikkerheden.
Hjelmen opfylder både ski og cykelkrav, så du har en helårs hjelm. Modellen kan justeres i nakken.Salomon er kendt for at lave skiudstyr i top kvalitet og design
Altid de nyeste teknologier
Salomon - "Time to play"

Flere detaljer

4 Varer på lager

DKK 499,00 inkl. moms

Kunder, der købte denne vare, købte også:

15 andre varer i samme kategori:

Salomon Brigade
Den bedste hjelm indenfor salomons populære Brigade serie. Lufttuneller holder hovedet køligt, mens EPS4D klarer sikkerheden.
Hjelmen opfylder både ski og cykelkrav, så du har en helårs hjelm. Modellen kan justeres i nakken.

Salomon "Time to play"
Salomon er verdensførende inden for design og udvikling af sportsudstyr, og har været i denne branche i over 60 år. Salomons mission er at give alle mulighed for at have det sjovt og udvikle sig. Derfor er deres motto ”Time to play”.
Salomon er specialister indenfor skiudstyr, hvilket har gjort de er et af de mest anerkendte mærker i verden. Med et Salomon produkt er du sikret et top kvalitetsprodukt.

Hvorfor køre med skihjelm?
At køre med skihjelm er lovpligtig i norge og sverige, og vil med sikkerhed blive det i den nærmeste fremtid sydpå. At kører uden skihjelm, er lige så dumt som at køre uden sikkerhedssele i bil. Alle nye hjelme er utrolig lette og har komfort og sikkerhed i top, hvilket gør du ikke mærker du har den på. Det betyder at en skihjelm giver dig en bedre varme, sikkerhed, tryghed og et fedt look. Og forresten, uden skihjelm kommer man hurtig til at ligne en turist.Den nye BRIGADE hjelm får opdateringer af stil og teknologi. Dobbelt certificeret til både alpine og cykelstandarder, den er endnu mere fleksibel, lettere og har den ekstra sikkerhed ved Salomons eksklusive EPS4D-teknologi. Sikkerere, yderligere, stærkere.