Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

Atomic LF Savor Skihjelm

 Atomic Savor LF er til skiløbere, der ønsker en sikker hjelm med et simpelt rent udseende  Passiv Udluftning holder dig kølig på pisterne. En ABS shell gør det let og komfortabel. Så Levende Fit tilpasser sig dit hoved for en øjeblikkelig individuel pasform. Det leveres også med en hyggelig fuld kasket foring, der kan tages af og vaskes,  justering  istørrelse, så du kan finjustere din pasform.

Flere detaljer

DKK 549,00 inkl. moms

Nedsat pris!

-DKK 200,00

DKK 749,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

15 andre varer i samme kategori:

 Hemmeligheden til Live Fit er den åndbare Poron XRD hukommelse skum. Så snart du sætter  din hjelm, på dette skum øjeblikkeligt tilpasser sig formen på dit hoved, hvilket skaber en øjeblikkelig individuel pasform, dæmpe stød og maksimere komfort. Og det er byggesten for vores nyeste fit innovation i år

Lev Fit 3DL: Levende Fit 3D er en videreudvikling af Live-Fit, at funktioner på vores Automatiske hjelme.

Det har specielle live Fit 3D puder, der omgiver og skimmel til hele dit hoved for den bedste øjeblik individuelle pasform endnu. De kommer også med speciel antimikrobiel behandling af hygiejniseret.

Passe

LIVE FIT: Vores standard Levende Fit band fungerer generelt på samme måde som live Fit 3D. Men snarere end i puder omkring hovedet, er det præsenteret i et bredt bånd omkring kronen for en behagelig pasform i det centrale trykområde. Præsenteret på Redster LF SL, Nomad, Affinity, Savor og Mentor.

STØRRELSESTABEL

Størrelse og mål kan afvige fra producent, mærke og form.

  • cm
  • inch
 
StørrelseHoved (omkreds) (cm)
S

 

53 - 56

 

M

 

56 - 59

 

L

 

59 - 62

 

head.jpghead_circum_den.png