Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

ATOMIC CLOUD 12 TOP SKI Se fuld størrelse

ATOMIC CLOUD 12 TOP SKI

 Atomic Cloud 12 + X 12 TL GW

Cloud Serien har design og funktionalitet i højsæde,  det er derfor ikke mærkeligt at det er deres bedst sælgende dameski. Skien er perfekt til pisteskiløb,  man har med tilgangen af Servotec teknologien taget skien til nye højder. Servotec giver skien maximum agilitet i svingene og maximum stabilitet ved højfart, en perfekt kombination til pisteskiløb

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 3.800,00 inkl. moms

Tilbud!

-DKK 1.400,00

DKK 5.200,00

Atomic Cloud 12 + X 12 TL GW

Cloud Serien har design og funktionalitet i højsæde, og det er derfor ikke mærkeligt at det er deres bedst sælgende dameski. Skien er perfekt til pisteskiløb, og man har med tilgangen af Servotec teknologien taget skien til nye højder. Servotec giver skien maximum agilitet i svingene og maximum stabilitet ved højfart, en perfekt kombination til pisteskiløb.
Cloud 12 modellen er topmodellen i Cloud serien, og er virkelig en ski der har det optimale. Skien bruges på proffesionelt niveau, og vil være en drøm for den øvede skiløber. Udover at have lånt Servotec teknologien fra Redster serien, har man også integreret High-Speed Sidecut. Det betyder at midten på skien er en smule smallere og der skabes ekstra greb med sneen. Derudover har man lavet skien i en let Woodcore, lavet af poppel.

Specifikationer (ved længden 161)

- Servotec
- High-Speed Sidecut
- Drejeradius: 15,3 m
- Vægt: 2970 g
- Bredde midten: 70 mm
- Full sidewall
-.100% Camber