Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

Atomic Cloud C12 Revoshock

Atomic Cloud C12 er for den entusiastiske skiløber der gerne vil have en ski der giver feedback   Med skien Revoshock teknologi gør det netop det muligt at føle for mange skiløbere da det dæmper unødvendige vibrationer og skaber en let og tilpas livlig ski. Titanal komposit-metallet sammen med sidevægs-konstruktionen gør skien meget god til at holde en skarp kant længere tid, 

Flere detaljer

1 Varer på lager

DKK 5.200,00 inkl. moms

Atomic Cloud C12 Revoshock C er en skønhed på overfladen... og en skønhed nedenunder.

Cloud C12 Revoshock C har været en af de mest populære pisteski i det bedst sælgende Cloud-sortiment og indeholder den samme Atomic-teknologi som Redster racerski. Revoshock C-systemet absorberer og fjerner skisnak og vibrationer, for jævn, stabil ydeevne, der bevarer lydhørheden fra kant til kant. Den har også Flite Woodcore - smidig og let, med en smidig fornemmelse. Kraftig ydeevne, elegant udseende: den perfekte ski til hurtige, selvsikre dronninger af groomerne.

 

  • Radius: @161 - 13.9m
  • Mål: 111.5/70/100
  • Binding Atomic X12 GW

Features

  • Revoshock C
  • High-Speed Sidecut
  • Full Sidewall
  • Flite Woodcore
  • TI Powered
  • Structered Topsheet
  • World Cup Base Finish

Hvad er Revoshock?
Revoshock er en serie fjederstålsplader, indkapslet i en stødabsorberende elastomer. Pladerne absorberer alle stød - som et indbygget affjedringssystem. Revoshock omdirigerer den absorberede energi til skiens kanter, hvilket giver dig kraft og acceleration ud af hver sving. Så uanset om du er straight-lining groomers eller laver hurtige små sving, giver Revoshock en blødere, federe og mere præcis skioplevelse.

Camber
Skien har en traditionel camber profil næsten over hele bunden. Denne form gør det nemt at danne tryk i dine sving og dermed holde kantgreb gennem hele svinget. Dette kombineret med rocker i snuden sikrer du de bedste sving.

Trækerne
Kernen i Atomic Cloud C12 er lavet af specifikt udvalgte træsorter, som er lamineret i forskellige sammensætninger for at danne den perfekte kerne. Dette giver dig kontrol over alle skiens egenskaber.

Titanal
Atomic Cloud C12 er med et titanal lag, Kompositmetal, der er kendt for sin torsionsstivhed og holdbarhed. et lag Titanal til skiens konstruktionen giver stabilitet ved høje hastighedder, kraft og dæmpning.

Sidewall-konstruktion
Et composit lag, som forsegler den lagdelte skikonstruktion i siden og giver skien ekstra styrke. Ski med Sidewall-konstruktion er generelt mere stabile i høj fart, mere livlige og holdbare.

Revoshock c fordæmper
Atomics revolutionerende Revoshock C fordæmper mindsker diverse vibrationer under alle forhold og sikrer kanthold gennem hele svinget. Revoshock C vil forberede skien til næste sving ved høje hasighedder så du får et smooth ride.

 

Længde (cm)147154161168
Radius (m)12.513.213.914.6
Sidecut Tail9798.5100101.5
Sidecut Tip108.5110111.5113
Sidecut Waist 70707070