Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

Atomic CLOUD 77X Lithium 10

Cloud 77 modellen er  virkelig en ski der har det optimale. Skien kan derved ved fordel benyttes på et  niveau. Udover at have lånt Servotec teknologien fra Redster serien, har man også integreret High-Speed Sidecut. Det betyder at midten på skien er en smule smallere og der skabes ekstra greb med sneen. Derudover har man lavet skien i en let Woodcore, lavet af poppel.

Flere detaljer

1 Varer på lager

DKK 2.099,00 inkl. moms


- Servotec
- High-Speed Sidecut
- Drejeradius: 14,8 m
- Bredde midten: 77 mm
- Full sidewall
-.Active Camber 


Denne ski er bedst til pister, dog med egenskaber til at køre lidt uden for pisten


Ideel til præparerede pister


Nem at stå på og er til dem der ønsker komfort frem for performance


Dette produkt er lavet specielt til damer og piger.Cloud er Atomics bedst sælgende serie af dameski, og det skyldes det flotte design, gode funktionalitet og høje kvalitet. Man har integreret det nye Servotec system, som giver optimal stabilitet og agilitet i svingene.
Cloud 77 modellen er en smule blødere end de andre i Cloud serien, og er virkelig en ski der har det optimale. Skien kan derved ved fordel benyttes på et  niveau. Udover at have lånt Servotec teknologien fra Redster serien, har man også integreret High-Speed Sidecut. Det betyder at midten på skien er en smule smallere og der skabes ekstra greb med sneen. Derudover har man lavet skien i en let Woodcore, lavet af poppel.