Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

FISCHER XTR My 77

Fischer XTR My 77 er en allertiders ski til den let øvede eller øvede dame, der udelukkende kører pister. Skien har et forholdsvist smalt sidecut, der gør den nem og sjov at manøvrere rundt på pisten, samtidigt med at den har en all-mountain rocker profil. Det betyder, at det er nemmere at få skien til at svinge, samtidigt med at det holder snuden oppe, 

Flere detaljer

3 Varer på lager

DKK 2.499,00 inkl. moms

18 andre varer i samme kategori:

Fischer XTR My 77 er en allertiders ski til den let øvede eller øvede dame, der udelukkende kører pister. Skien har et forholdsvist smalt sidecut, der gør den nem og sjov at manøvrere rundt på pisten, samtidigt med at den har en all-mountain rocker profil. Det betyder, at det er nemmere at få skien til at svinge, samtidigt med at det holder snuden oppe, hvis sneen skulle blive dyb eller opkørt.
Kernen er lavet af træ, hvilket sammen med sidewall-konstruktionen sørger for, at skien giver godt igen i hvert sving, så du hurtigere og nemmere kommer over i det andet. Opbygningen gør at den har en forholdsvis lav vægt og en dejligt dynamisk rebound, der gør det let for dig at tage skien fra det ene sving til den anden.

Dette er en af markedets bedste ski, hvis man ønsker en som er let at køre men som stadig holder sig stabil og drejer let.