Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

Atomic Hawx  Prime 100 Memoryfit Black/orange Se fuld størrelse

Atomic Hawx Prime 100 Memoryfit Black/orange

Denne super støvle kan formes efter foden både i inderstøvlen og nu også i skallen. Dette kaldes Memoryfit, slut med støvler der klemmer det vil ca tage 25 min. fra start til slut at "støbe" denne støvle så giv dig tid og du får en super støvle der kun passer din fod.Super flot støvle med ekstra god opvarmelig lækker inderstøvle og ekstra god indersål.

Flere detaljer

6 Varer på lager

DKK 2.299,00 inkl. moms

Denne super støvle kan formes efter foden både i inderstøvlen og nu også i skallen. Dette kaldes Memoryfit, slut med støvler der klemmer det vil ca tage 25 min. fra start til slut at "støbe" denne støvle så giv dig tid og du får en super støvle der kun passer din fod.Super flot støvle med ekstra god opvarmelig lækker inderstøvle og ekstra god indersål. En top støvle til skiløb med indbygget RECCO flotte alu-spænder, der har flere smarte justeringer, T2 opvarmelig inderstøvle. Velcro strap.Kort sagt, det er den perfekte skistøvle til de fleste mennesker i de fleste situationer - en mellemstor skistøvle med medium flex. Atomic Hawx Prime 100 tilbyder en pålidelig, men spændende tur for mindre aggressive skiløbere, for hvem dag i dag ud komfort er et must. For mindre vægt, mindre arbejde og mere skiløb er det designet med Prolite - vores revolutionerende lyskonstruktion med ekstra forstærkninger, hvor det er nødvendigt. Den præformede Memory 3D Liner klemmer forsigtigt dine fødder fra starten - og føles endnu bedre efter den termoformende Memory Fit-proces, der tilpasser skallen, manchet og liner. For rekreative skiløbere på udkig efter ægte deal præstationer med ski hele dagen komfort, så dette starte det endelige svar.

Funktioner:

Legendariske Hawx Feel

Prolite

Memory Fit

Energy Backbone

3M ™ Thinsulate-isolering

PU Shell / PU Cuff

Memory Fit 3D Gold Liner

Single Density Cantable Grip Pads

40 mm borrelås

6000 Series Alu Buckle

100 mm medium pasform

15 ° Forward Lean

3 ° Shell Rotation

Specifikationer:

Vægt: 1810 G / 26XKort sagt, det er den perfekte skistøvle til de fleste mennesker i de fleste situationer - en mellemstor skistøvle med medium flex. Atomic Hawx Prime 100 tilbyder en pålidelig, men spændende tur for mindre aggressive skiløbere, for hvem dag i dag ud komfort er et must. For mindre vægt, mindre arbejde og mere skiløb er det designet med Prolite - vores revolutionerende lyskonstruktion med ekstra forstærkninger, hvor det er nødvendigt. Den præformede Memory 3D Liner klemmer forsigtigt dine fødder fra starten - og føles endnu bedre efter den termoformende Memory Fit-proces, der tilpasser skallen, manchet og liner. For rekreative skiløbere på udkig efter ægte deal præstationer med ski hele dagen komfort, så dette starte det endelige svar