Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

Salomon S PRO 110  CUSTOM SHELL Se fuld størrelse

Salomon S PRO 110 CUSTOM SHELL

Salomon S/PRO 110 er en skistøvle hvor komfort, pasform og power er i fokus. Den egner sig perfekt til den øvede og aggressive skiløber, der primært kører pister. Salomon selv kalder S/PRO-serien for de mest komfortable skistøvler, de nogensinde har lavet.

Skallen sørger for en solid kraftoverførsel fra dine ben og ned i skien, . Inderstøvlen er en My Custom Fit 3D Seamless Pro, 

Flere detaljer

4 Varer på lager

DKK 2.499,00 inkl. moms

Bygget til skiløb, mesterligt designet til dine fødder.

For skiløbere, der ønsker en bagagerum, der perfekt passer til deres fødder. Salomon S / PRO 110 kombinerer let step-in, en præformet sømløs foring og fulde tilpasningsmuligheder, så du kan opleve ydeevne og uovertruffen pasform.    

 

Funktioner:
• Øjeblikkelig pasform: Nydesignet indbygningskonstruktion samles med en eksklusiv sømløs foring for at gøre S / PRO til den mest behagelige bagage, som Salomon nogensinde har gjort.   
Funktioner:
 • Fuldt tilpasselig: Med den nye Coreframe 360 kan du nu tilpasse manchetten, skallen og foringen for at nyde Salomons mest skræddersyede bagagerum.    
 • Kraft: En kombination af Salomons højtydende Coreframe, Sense Forstærker og Sense Strap teknologier garanterer progressivitet og rebound ved hver tur.        
 • Coreframe 360 bringer lethed, forbedrer fornemmelser og tillader fulde tilpasningsmuligheder. Det er en indsats, der garanterer, at bagagerummet bevarer sin geometri og stivhed efter Custom Shell HD-processen
 • Custom Shell HD-processen på skallen og manchetten har til formål at bringe hurtig og komplet tilpasning til dine støvler på kun 10 minutter. Den tyndere vægkonstruktion og nye skalmaterialer giver foden mulighed for at være tættere på skallen og give forbedrede fornemmelser, mere kraft og direkte transmission.    
 • Sense-forstærkeren får dig til at føle progressivitet og præcision i begyndelsen af hver sving, mens den giver uovertruffen rebound-effekt, hurtigere kant til kantoverførsel og acceleration i slutningen af drejen.

 

 

Detaljer:
Shell: Polyurethan + Fiberglas Coreframe + Custom Shell HD
Technologies: Coreframe 360 ° | Custom shell HD shell & cuff | Senseforstærker | Sømløs foring
Mansjet: Polyurethan + Custom Shell HD  
Liner: My CustomFit 3D Seamless Pro
Justering: Flex justering | Riveted overdimensioneret drejestrop
: Sense 45 mm
sål: Alpine forudmonteret ISO 5355 - grebgang klar ISO 9523
Spænder: 4 aluminium 3D

alomon Alpine Boots - Men's