Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

Atomic Live Fit 100 Se fuld størrelse

Atomic Live Fit 100

Atomic Live Fit 100

Live fit er det nye koncept fra Atomic som tilpasser sig alle fødder. Ingen ømme fødder og ikke noget med at skulle køre støvlen til. Mere komfort når du kører og varmere fødder. Komfort er nøglen - uden at tabe kontrol med skiene.

Flere detaljer

3 Varer på lager

DKK 1.500,00 inkl. moms

Atomic
Atomic

Atomic – Passion og innovation i skiløbet!

Atomic har produceret ski og produkter til skiløb siden 1955, baseret i Altenmarkt, Østrig. Atomic producerer produkter til alt fra Super G til backcountry touring og parken. Alle deres produktlinjer er af højeste kvalitet og er blevet taget godt imod i skiverdenen, med et utal af professionelle skiløbere på Atomics sponsor-liste.
Mange af Atomics udviklertimer går på at lave ski og udstyr, der gør livet nemmere for skiløberen. Hvad enten det er en professionel stor-slalom løber eller til nybegynderen der skal på sin første skiferie, så er Atomics medarbejdere fast besluttet på at udvikle de bedste produkter til alle forhold på bjerget.

Atomic – ski til enhver lejlighed

I deres 2012-14 linje har Atomic udviklet en lang række ski der har modtaget international anerkendelse. I hjertet af denne udvikling ligger Atomics all-mountain serie. Denne serie har fået rocker i front-skien, for at give dig et endnu nemmere sving og mere stabil rytme. Blandt andet deres Nomade understreger Atomics anstrengelser for at lave en ski der yder lige godt på hele skiferien, uanset forholdene, takket være piste-rockeren, der giver dig uovertruffen kontrol over svingene. Atomics Panic og Theory samt Black eye giver dig således perfekt kontrol over hele bjerget takket være dens rocker i både for- og bagski. Selv deres ultimative pisteserie Redster har fået piste-rocker, der hjælper med at lave de korteste slalom-sving med optimal præcision.

Atomics udvikling af tre forskellige rocker teknologier understreger deres arbejde med at udvikle perfekte produkter til alle situationer. På piste-skiene giver piste-rockeren dig let start på ethvert sving. All-mountain rockeren hjælper dig med at kontrollere skiene i opkørt og blød sne, og sørger for at du nemt og roligt kan svinge i det hårde terræn. Deres powder-rocker giver dig uovertruffen flydeevne i selv det dybeste pudder. Det er ikke tilfældigt at nogle af verdens bedste freeridere, såsom Sage Cattabriga-Alosa, Dana Flahr og Chris Benchetler, er en del af det hold, der udvikler Atomics freeride-serie.

Atomic Skistøvler – fra Super G til familieferien

Atomic laver, ligesom med deres serie af ski, Skistøvler til ethvert formål og niveau. Vi fører hovedsageligt Atomics Hawx og all-mountain serier, der giver den bedste blanding af komfort og præcis håndtering. hawx skistøvlen er perfekt til alle forhold på bjerget. Med et flex på 90 og 80 i woman har du en perfekt blanding af komfort og præcision mens de innovative i-Flex zoner giver støvlen et ekstra led om forfoden, så du har en mere naturlig fodstilling, og dermed bedre balance på skiene.
Atomics ny Live Fit teknologi giver desuden uovertruffen pasform til overkommelige priser. Live Fit, som du blandt andet finder i vores Live fit 90 støvle, og Waymaker Woman 80, fungerer som et stykke omkring forfoden der tilpasser sig din fods bredde automatisk. Med Atomic Live Fit er der ingen opvarmning eller tilpasning, du skal bare tage støvlen på, og så tilpasser den sig automatisk.

Atomic hjelme – Live Fit fra top til tå

Atomic er langt fra kun fokuseret på kun at udvikle ski og støvler, selvom det er kernen I foretagendet. Atomic er for længst gået ind på markedet for beskyttelsesudstyr, og har i den forbindelse også skabt produkter, der giver dig de bedste forudsætninger for at få den bedste oplevelse på skiferien. Atomics Nomad live fit er det nyeste skud på stammen, og også her har Atomic udviklet et produkt, der giver dig den perfekte blanding af kontrol og komfort. Hjelmens memory-skum tilpasser sig automatisk din hovedform, mens designet af hjelmen giver dig lynhurtig kontrol over udluftning og godt