Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 29 76 80 58

Send os en e-mail
Åbningstider
Trustpilot
Betal med kreditkort

K2 BFC 100 Skistøvle Se fuld størrelse

K2 BFC 100 Skistøvle

K2 BFC 100 Skistøvle Herre.

K2 BFC 100 herres ski boot sætter baren som en af de mest komfortable, varmeste og nemmeste at tage på . sætter baren som en af de mest komfortable, varme og ikke mindst nemmeste støvle at komme i/ud af. Ikke alle fødder er ens, og det er der taget højde for i denne støvle! Støvlen er til dig med store/brede fødder.  du vil opleve komfort som aldrig før!

Flere detaljer

5 Varer på lager

DKK 2.399,00 inkl. moms

K2 BFC 100 Skistøvle

K2 BFC 100 herres ski boot sætter baren som en af de mest komfortable, varmeste og nemmeste at tage på / tage støvler i branchen.Funktioner:
• Skallemateriale
: TPU
• Manschetmateriale : TPU • CushFit-foring
• 40 mm
borrelåsstrop • Powerfuse Spyne
• Energy Interlock
• Apres Mode Walk Mechanism
• Håndfri indgangMansjettjusteringsindeks Powerfuse
Spyne Stivest PU til flexstyring, sideværts stivhed.

Energy Interlock
En nittefri teknologi, der integrerer manchetten og skallen, lægger mindre stress på bagagerumets materiale og producerer en jævnere, progressiv flex.
 

Bemærk: Gripwalk-sål monteret, alpinsål inkluderet i kassen!Powerlite Shell - Den helt nye POWERLITE skal er specialbygget til at resultere i de bedste ski, letteste støvler nogensinde produceret. Lavet med fire forskellige stivheder af TPU og optimeret vægtykkelse, der profilerer POWERLITE Shell, opnår en paradoksal balance mellem let vægt og smidighed. De resulterende støvler vejer ind som nogle af de letteste alpine støvler på markedet, men alligevel går de på ski med al magt og kraft fra tyngre støvler. Rundt ud med FastFit let adgang og fulde TPU boot fitter tilpasningsmuligheder, har ALL-NEW RECON og LUV kollektionen hævet søjlen og bevist, at virkelig MINDRE ER MER.
Powerfuse Spyne - En bageste co-indsprøjtet “Y” -formet understøttelse, der tilføjer energi og styrke til energisammenlåsningen for at maksimere for / bagerste ydeevne og sidestivhed for reaktionsevne i alle typer terræn.
Energy Interlock - En nittefri teknologi, der integrerer manchetten og skallen, lægger mindre stress på bagagerumets materiale og producerer en jævnere, progressiv flex. - FastFit-indgang - Blødere TPU-materialer designet til vristområdet af Powerlite-skallen for hurtig og nem ind- og udrejse.